Blog
Wat is NextGenIty?

NEXTGENITY? 

Denk je nu wat is dat nou weer een nieuwe term? Is het een nieuwe benaming voor de Millennials, Generation Y? Of voor Generation Z? Nope, think again! NextGenIty zijn stedelijke jongeren (Urban youngsters, klinkt veel beter!) van 12 tot en met 35 jaar die een JUISTE MAATSCHAPPELIJKE DIVERSITEIT weerspiegelen op basis van seksuele geaardheid, gender, leeftijd, religie en sociale status. Deze generatie ziet er anders uit, denkt anders en heeft andere verwachtingen. Het zijn dynamische jongeren met een uitgesproken mening die opgegroeid zijn in een diverse samenleving.

  • 75% WIL DIVERSITEIT OP DE WERKVLOER 
  • 84% VERTROUWT TRADITIONELE RECLAME NIET
  • 84% HECHT BELANG AAN FOR US BY US IN CONTENT
  • 75% VINDT DE PURPOSE VAN HET BEDRIJF BELANGRIJK
  • 77% WIL EEN EXPERIENCE IPV EEN PRODUCT

Momenteel verblijven er in Urban België (Antwerpen en BXL) alleen al zo’n 300.000 jongeren buiten beeld. Dat zijn indrukwekkende cijfers. En wat vaak niet genoeg beseft wordt: die 300.000 jongeren hebben er echt wel zin in. Deze jongeren bereiken, inschakelen en betrekken dat noemen wij NextGenIty. NextGenIty is de gecombineerde kracht van de nieuwe generatie, diversiteit en inclusief denken.

Wij zijn NextGenIty! Met Let’s Go Urban, WannaWork, WannaCatch, Het Urban Center en JJ House, Home of the now! Wij zijn 30 gedreven collega’s. 30 believers. Super streetwise. We komen uit dezelfde straat als de jongeren waarmee we willen connecteren. We leven ermee samen, ertussen en ernaast. Elke dag opnieuw houden we onze 300 vingers aan al die 300.000 polsen. Zodat we met onze kennis, hun talent en klanten zoals u elkaar samen kunnen versterken.