Wie is dit
Publiek?

Wij noemen ze NextGenity - The Next Generation in Inclusion & Diversity: stedelijke jongeren van 12 tot en met 35 jaar die een juiste weerspiegeling van de maatschappelijke diversiteit zijn op basis van seksuele geaardheid, gender, etniciteit, leeftijd, religie en sociale status.

NextGenity omarmen betekent alle komende generaties in al hun diversiteit inclusief maken. All aboard. Met veel nadruk op “all”. Aan de ene kant een merk met een mooi aanbod. Aan de andere kant een vragend en divers jong publiek waarop gefocust wordt. Als merk word je daar alleen maar groter van.

<h2><em>Wie is&nbsp;dit</em><br />Publiek?</h2>

More facts
& numbers

EN VOORAL:
WHAT’S IN IT FOR YOU

<h2><em>EN VOORAL:</em><br />WHAT&rsquo;S IN IT FOR YOU</h2>

Één doelgroep bestaat niet, en als organisatie is het je verantwoordelijkheid om hier bewust mee om te gaan. Er is geen “gewone” markt versus een “multiculturele” markt. Er is enkel onze samenleving zoals ze is. Lekker divers.

Als merk of bedrijf moet je enerzijds je boodschap overbrengen op een manier die resoneert bij àlle mensen en anderzijds streven naar een inclusief werkklimaat. Enkel dan zal je als bedrijf een groter aanpassingsvermogen ontwikkelen, innovatiever te werk kunnen gaan en kunnen inspelen op de behoeften van NextGenity. We got your back.